ANKETA

Gradsku upravu zanima koji problemi muče Koprivničance i kako zamišljaju Koprivnicu 2030. godine

U pripremi je Kulturno-turistička strategija grada Koprivnice do 2030. godine u sklopu projekta ReVITAlize koji se provodi u okviru Interreg V-A programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

13:10h
0
Foto: Sanjin Bojić

Grad Koprivnica trenutno je u izradi Strategije razvoja Grada Koprivnice za razdoblje 2021. – 2030. i provodi anketu među građanima kako bi dobili objektivno mišljenje o problemima u njihovom gradu i njihovoj viziji razvoja grada do 2030. godine.

Također, trenutno je u fazi priprema Kulturno-turističke strategije grada Koprivnice do 2030. godine u sklopu projekta ReVITAlize koji se provodi u okviru Interreg V-A programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Kulturno-turistička strategija grada Koprivnice temeljni je razvojni dokument za područje turizma i kulture kojim će se pokrenuti novi razvojni ciklus turizma na području grada Koprivnice i okolice.

Izdvojite 5-7 minuta i svojim odgovorima pripomognete u određivanju budućnosti razvoja svoga grada, popunjavanjem kratkog anketnog upitnika putem sljedećih poveznica:

Građani

Anketa – Strategija razvoja Grada Koprivnice

Kultura

Anketa – Kulturno turistička strategija