16.5 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gradu Koprivnici nagrada “Zajedno za bolje”
G

Ne propustite

Sukladno Nacionalnoj strategiji stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva (2006-2011) i programu suradnje Vlade Republike Hrvatske i nevladinog, neprofitnog sektora u Hrvatskoj, usvojenog na sjednici Vlade RH 04.01.2001. godine, a u svrhu podržavanja primjera dobre prakse uključivih lokalnih zajednica koje doprinose podizanju razine kvalitete života u lokalnim zajednicama, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva raspisala je natječaj za dodjelu nagrade „Zajedno za bolje“ jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave za razvoj sudioničke demokracije i suradnje s građanima i organizacijama civilnog društva.

Nagrađene su tri jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave: Grad Koprivnica, Općina Bjelica i Vukovarsko-srijemska županija.

Nagrađenima su dodijeljene plakete „Zajedno za bolje“ danas u 11,00 sati u Muzeju Mimara u Zagrebu. Za nagrađene jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave Nacionalna zaklada će organizirati i financirati specijalizirane izobrazbe i usavršavanje te događanja na kojima će se predstaviti primjeri dobre prakse.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×