19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Grga Krpan u Domu sestre Jadranke proslavio stoti rođendan
G

Ne propustite

U domu za starije i nemoćne osobe – Dom sestre Jadranke bilo je ovog tjedna uistinu veselo. U društvu rodbine i prijatelja najstariji štićenik Doma, Grga Krpan proslavio je svoj stoti rođendan.

Zahvaljujući svima na čestitkama, okružen obitelji, osobljem, prijateljima i štićenicima, povratnik iz Kanade naglasio je kako je proživio svašta u svom stogodišnjem životu, ali do danas je zadržao osmjeh i optimizam. Osim što se pjevalo, ispijao šampanjac i rezala slavljenička torta, za Grgu je bilo pripremljeno i iznenađenje, vožnja fijakerom.

Ravnateljica Jadranka Ruklin pozdravila je prisutne te je dodala kako je ovo prvi puta da ima priliku u svome Domu čestitati štićeniku stoti rođendan, spomenuvši da je gospodin Grga u Dom došao prije četiri godine.

U ime Grada Križevaca, uz prigodne poklone, čestitku za stoti rođendan i još mnogo zdravih godina poželio mu je zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović.

Izvor: www.krizevci.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

Općina Đelekovec slavi rođendan, bit će koncerata pod šatorom, fine besplatne hrane, a žene će se natjecati u sportu

Dani općine Đelekovec ove godine obilježit će se brojnim događanjima, a sve će trajati od 27. svibnja do 13....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×