20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SMJEŠTAJ

Grgin konak udomio domaće životinje iz potresom pogođenog područja
G

U nedjelju smo ponovno tamo, molimo da nam i dalje šaljete sve informacije o tome gdje možemo pomoći životinjama te i dalje osiguravamo smještaj na konaku, poručuje Grgin konak.

Ne propustite

Udruga Grgina arka, idilično imanje na obroncima Bilogore okruženo netaknutom prirodom i utočište za nezbrinute i neželjene životinje, pružila je smještaj i prijevoz za domaće životinje i mačke čiji su vlasnici ostali bez domova prilikom potresa.

– U okolici potresom pogođenog područja više nema života, sve kuće su razrušene do temelja, a životinje su danima bile gladne i žedne i zatvorene u svinjcu.  Pruzeli smo i dvije stare kokice i njihovog pijetla te muškog mačića starog oko četiri mjeseca. Sve životinje bit će upisane u registre pronađenih, obaviješteni su najbliži susjedi i razmijenjeni kontakti. Ako ih vlasnici neće moći ili htjeti preuzeti, mačiću ćemo potražiti novi dom, a ostatak ekipe će u ljubavi i brizi na konaku doživjeti starost – stoji na Facebooku Grginog konaka.

Zahvaljuju Marku Panduru, dečkima iz Koprivnice koji su se pridružili, Mariju Bursiku iz Siska koji ih je usmjerio kako bi spasili i podijelili hrpu hrane za životinje te hranu i potrepštine za mještane.

– U nedjelju smo ponovno tamo, molimo da nam i dalje šaljete sve informacije o tome gdje možemo pomoći životinjama te i dalje osiguravamo smještaj na konaku – poručuju.

Foto: Grgin konak
Foto: Grgin konak
Foto: Grgin konak
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Hop-hop

Kuda li su krenule? Srne su najdražesnija stvorenja naših šuma i česta meta našeg fotografa

Srne (capreolus capreolus) su najdražesnija stvorenja naših šuma, a na njihovu pojavu nitko ne ostaje ravnodušan. Plahim korakom jučer...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti