18.5 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Grubačević održao predavanje o kompostiranju u kućanstvu
G

Ne propustite

U četvrtak, 6. ožujka u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović” Koprivnica održano je predavanje na temu kompostiranja u kućanstvu koje je održao Saša Grubačević, dipl. ing. agronomije. Grubačević je zaposlen u Gradskom komunalnom poduzeću u na mjestu Voditelja radne jedinice čistoće i odlagališta otpada pod koju spadaju reciklažno dvorište u Koprivnici, odlagalište otpada Piškornica i kompostište i reciklažno dvorište za građevni otpad u Herešinu.

Saša Grubačević objasnio je postupak i mogućnosti kompostiranja u našim kućanstvima slijedeći neka osnovna pravila poput održavanja kompostne hrpe vlažnom, pravilnog raspoređivanja ostataka iz kućanstva i slično. Posjetitelji su imali prilike saznati koji se kućanski otpad smije, a koji ne smije stavljati na kompost te postaviti pitanja i dobiti konkretne odgovore na nedoumice s kojima se suočavaju kada se bave kompostiranjem u svom domu. Imajući na umu da većina vrtlara teško može nabaviti stajski gnoj, a organski otpad iz kuhinje i vrta lako je dostupan i jeftin Grubačević je svojim zanimljivim izlaganjem pozvao posjetitelje da se počnu baviti kompostiranjem.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×