17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Grubačevićev producentski prvijenac predstavljen u dvorani Lisinski
G

Ne propustite

Kvintet Simply Brass djeluje četiri godine tijekom kojih je održao niz zapaženih koncerata diljem Hrvatske i inozemstva. Program ansambla vrlo je raznovrsan, a sastoji se od izvornih djela suvremenih skladatelja te preradbi skladbi za brass ansambl iz razdoblja baroka, klasike i romantizma, tradicionalnih crnačkih duhovnih pjesama, jazz skladbi i popularnih melodija.

Album “Camminate”, koji su 30. studenog predstavili u maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski sastoji se od skladbi suvremenih hrvatskih skladatelja među kojima se našao i koprivnički skladatelj i orkestrator Dalibor Grubačević. Za album “Camminate” Grubačević je napisao skladbu “Dvije rijeke” kroz koju se u dva stavka – Drava i Mura, slušatelju prezentiraju tradicionalni motivi Podravine i Međimurja.

Išvančić, Sever i GrubačevićAlbum “Camminate” na kojem se nalazi i skladba aktualnog Hrvatskog predsjednika Ive Josipovića sniman je u dvorani koprivničkog Doma mladih, a produkciju albuma također potpisuje koprivnički skladatelj Dalibor Grubačević.

Koncert Simply Brass kvinteta i promociju albuma uz brojne hrvatske skladatelje te predstavnike izadavačke kuće Cantus posjetili su i Grubačevićevi suradnici iz hrvatske filmske industrije, scenarist i filmski kritičar Vladimir Cvetković Sever te redatelj Branko Ištvančić s kojim je Grubačević surađivao na poznatom dječjem filmu “Duh u Močvari”.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×