17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Bitka za sabor

GUŽVA NA IZBORIMA Miroslav Škoro ide na listu u Koprivničko-križevačkoj županiji
G

Na predsjedničkim izborima Škoro je na tom području ostvario vrlo dobar rezultat, što je zasigurno u velikom dijelu utjecalo na ovu odluku.

Ne propustite

Miroslav Škoro, koji će ići na parlamentarne izbore sa svojim Domovinskim pokretom, bit će na listi u II. izbornoj jedinici, u kojoj je i Koprivničko-križevačka županija.

Kako piše portal Večernjeg lista, Škoro će biti nositelj liste u toj izbornoj jedinici, gdje će se boriti za glasove desnice u našoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, istoku Zagrebačke županije i grada Zagreba.

Na predsjedničkim izborima Škoro je na tom području ostvario vrlo dobar rezultat, što je zasigurno u velikom dijelu utjecalo na ovu odluku. Miroslava Škoru čekaju Gordan Jandroković iz HDZ-a, bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak iz HSLS-a, koji će isto s HDZ-om, a tu su i SDP-ov Rajko Ostojić te Mostov Nino Raspudić, piše Večernji.

Dodajmo da će u II. izbornoj jedinici biti i nezavisna lista Željka Lackovića, koja će, koliko je zasad poznato, imati podršku Radimira Čačića i reformista, a najvjerojatnije će u istoj jedinici biti i Milan Bandić sa svojom listom. Ako dodamo gužvu na listi Restart koalicije, gdje na sabor ‘pucaju’ koprivnički i križevački gradonačelnici Jakšić i Rajn, čelnik županijskog SDP-a Kešer, šef županijskog HSS-a Švegović, županijske HDZ-ovce Soboru i Felaka na listi HDZ-a, Branka Hrga koji bi volio s HDZ-om i župana Darka Korena, za kojega su opcije još otvorene, birači će imati mnogo poznatih imena koja će moći zaokružiti 5. srpnja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×