9 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Hartmann dobitnik nagrade Index DOP-a
H

Ne propustite

Hartmann d.o.o. dobitnik je nagrade Index DOP-a dodijeljene na obilježavanju 15. godišnjice rada Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj u kategoriji srednjih poduzeća.

Cilj Indeksa DOP-a je omogućiti pouzdanu godišnju usporednu procjenu najuspješnijih hrvatskih poduzeća s obzirom na njihovu odgovornost i primjenu načela održivog poslovanja, afirmirati najbolje domaće prakse, a poduzećima olakšati praćenje učinaka u ekonomskoj, društvenoj i okolišnoj dimenziji i izvještavanje o DOP-u.

Zahvaljujući Indeksu DOP-a poduzeća dobivaju jasnu sliku o vrijednosti svojih dosadašnjih napora u održivom poslovanju te o područjima u kojima mogu dodatno napredovati. Indeks DOP-a, na temelju on-line upitnika upućenog na 1.500 poduzeća, procjenjuje učinak tvrtki u glavnim područjima društveno odgovornog poslovanja, a to su: ekonomska održivost i strateška orijentacija na društveno odgovorno poslovanje, radna okolina, zaštita okoliša, ulaganje u zajednicu i tržišni odnosi.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori

PRVE IZLAZNE ANKETE za II. izbornu jedinicu: HDZ ima šest mandata, SDP četiri, Domovinski pokret dva, mandat dobio i Možemo te MOST

U 19 sati zatvorena su sva birališta. Prema prvim izlaznim anketama, koje često pokazuju prilično precizne rezultate situacija je sljedeća. U...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×