15.7 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

HDZ, HSS, HSU i HSLS potpisali koalicijski sporazum
H

Ne propustite

20022009-koalicijaKOPRIVNICA – Potpisivanjem sporazuma o zajedničkom nastupu na izborima, županijske organizacije HDZ-a, HSS-a, HSLS-a i HSU-a podržale su sadašnjega župana Darka Korena (HSS) kao svoga kandidata za tu funkciju i u svibnju.

Sporazum je kruna suradnje tih stranaka koja je postojala i ranije, prije osvajanja vlasti na državnoj razini, čulo se na svečanosti u hotelu Podravina. Predsjednici ŽO HSS-a Josip Friščić, ŽO HDZ-a Stjepan Milinković, ŽO HSU-a Slavko Konfic i ŽO HSLS-a Ivan Horvat i potpredsjednik Vlade Damir Polančec vjeruju u dobar rezultat koalicije na izborima u svibnju, uvjereni da će birači prepoznati što im nude.

20022009-koalicija1-potpisivanjePred ovom je koalicijom, ako osvoji vlast u županiji, ulaganje u razvoj školstva radi osiguranja društva znanja, briga za umirovljenika, te razvijanje poduzetničkih zona. Najavljene su gradnje novih škola, sportskih dvorana i staračkih domova, te poticanje poduzetništva radi privlačenja ulagača koji će otvoriti nova radna mjesta.

Sutra (subota) će na 19. godišnjici HDZ-a Koprivnice biti predstavljeni i kandidati te stranke za niže razine. Za gradonačelnika Koprivnice predložen je predsjednik uprave kompanije Belupo, Stanislav Biondić. U dvorani Srednjoškolskog centra očekuje se i dolazak predsjednika HDZ-a i Vlade RH Ive Sanadera.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

životna priča

FOTO Pod povrćem imaju 12 hektara koje obrađuje osam zaposlenih, a od toga tri Nepalca, Strunjak: Uvozni lobi je rak rana naše poljoprivrede

Prugovac je malo mjesto u sklopu općine Kloštar Podravski gdje se mnogi bave povrćarstvom, što se vidi odmah po...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti