6.3 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

HDZ protiv rock’n’rolla: Koncertima nije mjesto u gradu
H

Ne propustite

Gradska organizacija HDZ-a Koprivnica održala je konferenciju za novinare na kojoj su predsjednik Damir Felak, potpredsjednik Ernest Forjan te gradski vijećnik Goran Kovačić kritizirali gradsku vlast.

“Neodgovorno je od gradske vlasti da ne razmišlja kad daje prostore za manifestacije koje okupljaju velik broj ljudi i gdje nastaje velika buka. Trebali bi znati da se rock-koncerti ne mogu održavati svagdje. Zna se gdje se oni mogu odvijati – prije svega, u zatvorenim prostorima, a ako je otvoren, mora biti dovoljno udaljen od naselja ili na stadionu. Kada jeBalašević nastupao na srednjoškolskom igralištu prije nekoliko godina, to je isto bilo neizdrživo, ali to je trajalo samo jedan dan, samo tri sata. Nije čak toliko ni problem koncert, koliko dolazak i odlazak posjetitelja koji konzumiraju alkohol i druge stvari, pa putem stvaraju probleme. Bivša vojarna nije primjereno mjesto za koncerte, po meni je to potpuni promašaj i nadam se da grad takvo što više neće činiti”, izjavio je Damir Felak, prvi čovjek HDZ-a Koprivnica, na konferenciji za novinare.

Organizatori festivala: Građani Hrvatske zbog HDZ-a ne spavaju već godinama pa nije problem ni festival od tri dana // Na fotki - Overflow @ Rocklive (c) Mario Grobenski“Neću se uopće osvrtati na to što je neki političar rekao za nešto što nema veze s politikom. Ionako cijela Hrvatska već godinama ne spava zbog HDZ-a, a to što ‘grad nije spavao’ tri dana, nama je na neki način pohvala”, poručio je Bojan Horvat iz Udruge Rocklive, koja je organizirala festival, a za sljedeću godinu je najavio još veći i još glasniji koprivnički Rocklive.

Gradonačelnik Zvonimir Mršić odgovorio je na predizborno dobacivanje i rekao kako će festival i iduće godine dobiti dozvolu, te je pozitivna stvar za Koprivnicu tijekom ljeta imati ovakakv event u gradu koji će iz godine u godinu rasti i privlačiti sve više ljudi, ne samo iz Hrvatske već i šire.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obavijestite policiju

Marijana je nestala prije četiri dana, za njom se traga, jeste li je vidjeli?

Marijana Franjić iz Pitomače nestala je 19. travnja u Virovitici, a za njom se otad traga. Kako navode iz MUP-a,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×