2.4 C
Koprivnica
Subota, 2. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kad će zasjati u punom sjaju?

Hotel Kalnik privremeno zatvorio svoja vrata, čeka se početak velike renovacije, a kuhinja seli u Vojarnu
H

Ovaj hotel koji je 2022. godine obilježio 50 godina postojanja, vrlo je značajan za stanovnike Križevaca, a doprinio je urbano-estetskom izgledu središta grada

Ne propustite

Križevački hotel Kalnik zatvorio je svoja vrata na još uvijek nedefiniran rok, potvrda je to koju smo dobili od Nikole Barbarića, direktora hotela.

Ovaj hotel koji je 2022. godine obilježio 50 godina postojanja, vrlo je značajan za stanovnike Križevaca, a doprinio je urbano-estetskom izgledu središta grada, postao središtem društvenog života i zabave stanovništva, a zbog svoje lokacije bio je atraktivan prolaznim gostima.

Upravo povodom 50. obljetnice napravljena je i izložba koja je izazvala veliki interes križevačke javnosti, a čini se kakao hotel sada kreće prema dobivanju potpuno novog ruha.

Kontaktirali smo direktora hotela Nikolu Barbarića koji nam je rekao kako se radovi na renovaciji pripremaju, no da trenutno nema informacija o tome kada bi oni trebali početi, niti koje će sve promjene donijeti renovacija.

Neslužbeno pak doznajemo kako se čeka rješenje Ministarstva turizma koje bi trebalo potvrditi sufinanciranje razvoja ovog projekta, te o tome ovisi početak realizacije.

Dodajmo kako će se restoranski dio hotela neko vrijeme odvijati u obližnjem restoranu Vojarna, prije nego ovaj križevački biser ponovno zasja u punom sjaju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

BLAGDAN

Općina Ferdinandovac pripremila darove za mališane

Općina Ferdinandovac u povodu blagdana svetog Nikole i ove će godine darivati mališane sa svog područja. Podjela dječjih darova je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti