PROBA JE U PETAK

HPD Kalnik kreće s radom nakon šest mjeseci duge pauze, upišite se u zbor

Pjevači se prije probe skupljaju ispred Hrvatskoga doma, audicija nije javna i potrebno je imati solidne glasovne sposobnosti potrebne za pjevanje u jednom amaterskom ansamblu, stoga nema potrebe za ustručavanjem ili strahom pri upisu u zbor, poručuje dirigent Ozren Bogdanović.

09:28h
0
Foto: Grad Križevci

Mješoviti zbor Hrvatskog pjevačkog društva Kalnik ovoga petka kreće s radom nakon šest mjeseci duge pauze prouzrokovane pandemijom koronavirusa zbog koje je nacionalni Stožer civilne zaštite tada uveo zabranu rada. Prva proba održat će se u petak 11. lipnja u 20 sati u Maloj (podrumskoj) dvorani Hrvatskoga doma.

HPD-ovci pozivaju građane Križevaca i okolnih mjesta na upis u zbor. Članovi kažu kako je ovo izuzetna prilika za opuštanje na kraju dana, druženje i pokoje putovanje baveći se muziciranjem.

– Pjevači se prije probe skupljaju ispred Hrvatskoga doma, audicija nije javna i potrebno je imati solidne glasovne sposobnosti potrebne za pjevanje u jednom amaterskom ansamblu, stoga nema potrebe za ustručavanjem ili strahom pri upisu u zbor – poručuje dirigent Ozren Bogdanović.