15.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
jaka konkurencija

HPD Kalnik osvojio srebrnu plaketu u Slavonskom Brodu
H

Njihov dirigent Ozren Bogdanović imao je čast biti članom proširenog žirija, uz žiri koji je pratio cijelo natjecanje, te su odabrali najbolje od najboljih

Ne propustite

Hrvatsko pjevačko društvo Kalnik sudjelovalo je na prvom natjecanju Slavonia Cantat u Slavonskom Brodu.

Spomenuto natjecanje organizirala je Hrvatska udruga zborovođa, a HPD Kalnik osvojilo je srebrnu nagradu osmoga stupnja, što je tik do zlatne plakete, navode.

– Konkurencija je bila iznimno jaka, sudjelovalo je ukupno 19 zborova, klapa i sastava u četiri kategorije, od kojih su neki pjevali i u dvije.

– U završnom “pripetavanju” pet je zlatnih natjecatelja iz različitih kategorija ponovno izvelo jednu skladbu po izboru, a naš je dirigent Ozren Bogdanović imao čast biti članom proširenog žirija uz žiri koji je pratio cijelo natjecanje te su odabrali najbolje od najboljih i dodijelili Veliku nagradu natjecanja zboru Hrvatskog pjevačkog društva “Lipa” iz Osijeka – zaključili su.

HPD “Kalnik”
HPD “Kalnik”
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prekršaj u cestovnom prometu

Unatoč svim izrečenim zabranama, gospodin (53) ponovno sjeo za volan, plavci ga zaustavili u Križevcima, a sada je u zatvoru

Jedan 53-godišnjak oglušio se na sve zabrane koje su mu izrečene i ponovno je sjeo za volan. Sve mu se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×