32.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Hrvači Podravke uspješni u Velikoj Gorici
H

Ne propustite

Hrvači Podravke zabilježili su nove uspjehe, ovaj puta na Međunarodnom turniru prijateljstva u Velikoj Gorici. Od 21 hrvača njih 12 je osvojilo pet zlatnih, tri srebrne i četiri brončane medalje.

Kadet Stefan Ostojić osvojio je zlato u kategoriji do 50 kilograma. Stariji dječaci Filip Picer i Matija Kolesar osvojili su zlata u kategorijama do 40 i 44 kg. Mlađi dječak Filip Verčević je zlatni do 38 a mlađa djevojčica Valentina Belušić do 57 kilograma.

Srebrne Podravkašice su Petra Deković i Erin Begović mlađe djevojčice u kategorijama do 30 i 44 kilograma, te mlađi dječak Fran Jakupanec koji se borio slobodnim stilom do 36 kilograma.

Bronce su za Podravku osvojili stariji dječaci Alen Nogić i Luka Erak u kategorijama do 42 i 75 kilograma, te početnici Juraj Zlatar i Patrik Raknić do 36 i 33 kilograma.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Proslava Svetog Ivana Krstitelja

Ivanje se slavi diljem županije, bogat program u Koprivničkom Ivancu, Torčecu, Kalinovcu, Kozarevcu i Podravskim Sesvetama

Blagdan Svetog Ivana Krstitelja obilježit će se za vikend i danima koji slijede diljem županije. Osim župa posvećenih ovom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×