11.7 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Hrvatski telekom novi partner Lino višebojca
H

Ne propustite

Višegodišnji zajednički projekt Podravke i Sportskih novosti, Čokolino višebojac, dobio je novog partnera – Hrvatski telekom, ali i novi naziv Lino višebojac. Ugovor o zajedničkoj suradnji na projektu koji je dosad okupio više od 90 tisuća osnovnoškolske djece, u Zagrebu su potpisali član Uprave Podravke Krunoslav Bešvir, direktorica odjela za marketinške telekomunikacije HT-a Vedrana Hercigonja Majetić i direktor Sportskih novosti Janko Goleš. Potpisivanju je nazočio i naš proslavljeni plivač, jedan od sportaša koji je čak nekoliko puta sudjelovao na Lino višebojcu – Gordan Kožulj.

Lino višebojac osmišljen je radi poticanja školskog sporta, razvijanja sportskih navika kod učenika osnovnih škola te promocije njihovog kulturnog stvaralaštva. Započeo je na inicijativu legendarnog kapetana vatrenih Zvonimira Bobana u školskoj godini 2006/07., a u svakoj se godini održava po 24 natjecanja te jedno finalno na kojemu se okupljaju pobjednici sa školskih natjecanja nastojeći izboriti ostvarenje svog sportskog sna. Naime, pobjednici Lino višebojca uz pehar dobivaju i mogućnost odabira sportskog događanja u svijetu kojemu žele prisustvovati, a Podravka i Sportske novosti pretvaraju njihove snove u stvarnost. 

Lino višebojac, koji se po svojoj osmišljenosti, prihvaćenosti kod djece i pozitivnih poruka koje nosi posebno izdvaja među projektima koje podupire Podravka, novu će sezonu početi obogaćen novim sadržajima. Najave događaja, izvještaje s natjecanja, izjave pobjednika, sportaša i mnogo ostalih zanimljivih sadržaja s Lino višebojca, moći će se pratiti na web stranici lino.tportal.hr.

Svečano otvaranje nove sezone zakazano je za 30. rujna u 12 sati u OŠ Ljudevita Gaja iz Nove Gradiške koja je proglašena za prošlogodišnjeg najdomaćina.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

KOLUMNA

Postizborna matematika i što ćemo od svega toga mi zapravo imati

Živ, živ, živ, nitko nije kriv. A svi su pobjednici. U kratkim bi se crtama upravo tako mogla opjevati još...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×