23.5 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Stambeno zbrinjavanje

Hrvatskim ratnim vojnim invalidima uručeni ključevi stanova i rješenja o kreditima
H

Pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić svečano je uručio ključeve stanova i rješenja o kreditu te financijskoj potpori za kupnju ili izgradnju prve nekretnine hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata s područja Koprivničko-križevačke županije i grada Bjelovara.

Ne propustite

Pomoćnik ministra Križić naglasio je kako ovime ne prestaje briga i skrb za branitelje te kako su neka od težišta Ministarstva hrvatskih branitelja stambeno zbrinjavanje branitelja te zdravstvena skrb. Dodao je Križić kako je u tijeku završna faza izrade Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji.

Nakon uvodnih riječi, uslijedila je dodjela ključeva i rješenja pa su tako ključevi stanova uručeni Stipi Radiću, Zvonimiru Matokanoviću i Saši Petričiću, a rješenja o kreditima Alenu Pužu te Vladimiru Buriću dok je financijska potpora za kupnju ili izgradnju prve nekretnine uručena Milanu Vuku.

U ime korisnika, riječi zahvale na uručenim ključevima i rješenjima uputio je Zvonimir Matokanović, a ovoj svečanosti prisustovali su i pukovnik Zvonko Beljo, predsjednik HVIDR-a Koprivničko-križevačke županije Zvonko Filipčić, predsjednik HVIDR-a Križevci Darko Vragović, direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak te predstavnici braniteljskih udruga, hrvatski branitelji i njihove obitelji.

Na kraju svečanosti, zamjenik križevačkog gradonačelnika i domaćin Ivan Vuk uručio je knjigu o Križevcima pomoćniku ministra hrvatskih branitelja Nenadu Križiću i njegovim suradnicima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Neviđeno

Podravski prevarant morao u zatvor pa si izbio sedam zubi, dobio je odgodu na tri mjeseca!

Jedan je podravski prevarant sa šireg ludbreškog područja morao na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od godinu dana. No,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×