završnica kc lige

Hrvoje Blažek: Nakon što u subotu Bimbo osvoji naslov, nastradat će svi kafići u gradu

18:28h
0
Kc Liga
Ilustracija // Foto: Ivan Brkić

U muškoj konkurenciji ovo će biti jedna od najuzbudljivijih završnica u povijesti lige.

Ovog vikenda završava ovogodišnja sezona KC lige.

Naslovi kod žena i u Ligi bez briga već imaju svoje vlasnike dok nas u muškoj konkurenciji očekuje uzbudljiva završnica.

U ženskoj konkurenciji posljednju utakmicu sezone odigrat će ŽNE Drnje i Li-La i zaključiti sezonu dok će pehar pobjednika podići Iskre/Klesarstvo Dejan iz Podravskih Sesveta.

U prvoj sezoni Lige bez briga, koja je odlično prihvaćena, naslov pobjednika odnose dečki iz Komunalca dok će u subotu sezonu zaključiti Grad Koprivnica i Forma Legalis i taj susret će odlučiti tko će biti prvi pratitelj ekipi Komunalca.

U muškoj konkurenciji ovo će biti jedna od najuzbudljivijih završnica u povijesti lige.

Ekipa Bimba osam kola igrala je odlično i kad je došla pred cilj naglo je zakočila. U prethodna dva kola propustili su osigurati naslov prvaka, ali još uvijek su prvi i imaju dva boda prednosti te uz pobjedu u posljednjem kolu naslov ide u njihove ruke.

Hrvoje Blažek // Foto: Karim Jarnjak (KURS)

– Nama cijela sezona služi za druženje i zafrkanciju, a ove godine su nas pomazili i rezultati te smo došli u priliku osvojiti ligu. U prethodna dva kola nismo uspjeli dovršiti posao, ali ove subote hoćemo i odnijet ćemo prvi puta naslov pobjednika KC lige – uvjeren je u uspjeh igrač Bimba Hrvoje Blažek.

– Nakon osvajanja naslova u subotu će nastradati svi kafići u gradu – u šaljivom tonu govori Blažek i najavljuje da je sve spremno za veliku proslavu prvog naslova pobjednika KC lige za ekipu Bimba.

Ako pak opet kiksaju i ne pobjede daju šansu Romantičarima koji pobjedom mogu uzeti naslov, a u igru za naslov onda ulaze i dečki iz CB Activa, ali njihove šanse su minimalne, jer bi morali kiksati i Bimbo i Romantičari.

Ostale ekipe u posljednjem kolu bore se isključivo za prestiž i malo bolje pozicije na tablici.

Subotnji program počinje u 16.30 sati u srednjoškolskoj dvorani, a ulaz je naravno besplatan.

16.30 Sedma sila – UMN Koprivnica
17.10 Inducta ++ – CB Active
17.50 ŽNE Drnje – Li-La (žene)
18.20 Grad Koprivnica – Forma Legalis (Liga bez briga)
18.50 NK Romantičari – Klikaj.hr
19.30 Protim/Mavik/Mesnica Martinjak – Bimbo
20.10 CB 048/UŠRPS – KKC Pixel
20.50 Petgrad/OPG Radiček – CB Golf
21.30 Svečano proglašenje pobjednika i dodjela priznanja