14.6 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Hrvoje Kuzmić viceprvak Hrvatske spin lige
H

Ne propustite

Završena je ovogodišnja sezona Hrvatske spin lige (ribolov pastrva s obale umjetnim mamcima).

Na rijeci Čabranka u Plešcu održano je 5. i 6. kolo. U 5. kolu najbolji je bio Rostaš iz ŠRD Peščenicea Zagreb, drugi Šiljeg iz Krke Knin i treći Matijašić iz ŠRD Ogulin. U 6. kolu najbolji je bio Mirko Hanžeković iz ŠRD Klen Sveta Marija, drugi Matijašić iz ŠRD Ogulin i treći Boras iz ŠRD Peščenice Zagreb.

Nakon 6. kola lige prvak Hrvatske postao je Mijo Boras iz ŠRD Pešćenice Zagreb sa 18 bodova ispred Hrvoja Kuzmića iz ŠRK Šoderica Koprivnica koji je osvojio 29 bodova, dok treći je Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin sa 31 bodom.

Četvrto mjesto osvojio je Jasmin Šubašić iz ŠRD Samobor sa 35 bodova, a 5. mjesto Kuk Željko iz ŠRD Piškor Zagrebsa 36 bodova. Osim njih u reprezentaciju Hrvatske plasirali su se Šimunčić Dorijan iz ŠRD Samobor, te Boris Šiljeg i Ante Mrkonja iz ŠRD Krka Knin.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nismo baš "tako" dobri

Gospodarstvo u našoj županiji je zapravo – osrednje, jedino prosječna plaća radnika ulazi u top 10!

Podravka, Radnik, Carlsberg, Hartmann i još nekoliko većih kompanija "kičma" su županijskog gopspodarstva. No, što zapravo govore podaci poslovanja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×