4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

HSS čvrsto uz Korena
H

Ne propustite

U srijedu, 13. svibnja održana je sjednica Županijskog odbora HSS-a Koprivničko-križevačke županije. Među ostalim aktualnim temama, predsjednik Županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke Koprivničko-križevačke županije i župan Darko Koren članove Odbora je izvjestio o postupku istrage koja je protiv njega pokrenuta na temelju anonimne prijave.

Koren je na sastanku iznio mišljenje ”da ima apsolutno i političku nadogradnju”.

Podržava da se istraga što prije provede i uvjeren je da će dokazati svoju nedužnost u smislu bilo kakove kaznene odgovornosti.

Kako su priopćili iz HSS-a, u raspravi je rečeno ”da se u cijeloj toj priči apsolutno vidi jedna politička i lokalno-medijska dimenzija, koja za cilj ima, u predizbornom vremenu, diskreditirati političke protivnike. Sama dinamika istrage upravo koincidira sa takovim zaključcima, kao i sa iznošenjem stavova stranke i župana osobno, po pitanju nekih važnih društvenih i gospodarskih kretanja u našoj sredini”.

Korenu su članovi rukovodstva i odbora stranke, kao i predsjednik Branko Hrg, pružili apsolutnu podršku u nastojanju da dokaže da je u cijelom tom slučaju nedužan u smislu kaznene odgovornosti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pripazite

[FOTO] UPRAVO Sudar pred koprivničkom bolnicom, vozila blokirala cestu, promet je usporen

Prometna nesreća dogodila se maloprije pred koprivničkom bolnicom. Kako doznajemo, sudarili su se Opel i Peugeot, a čini se da...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×