23.5 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Humanitarni spektakl „Koprivnica za Patrika“ u četvrtak na bazenima Cerine
H

Ne propustite

Na sunčalištu bazena Cerine, u četvrtak, 30. lipnja, održat će se veliki glazbeno-scenski spektakl humanitarnog karaketra. Naime, Novinarska inicijativa Koprivnice (Glas Podravine, Koprivnica.net i Radio Drava) odlučila se uključiti u akciju sakupljanja novčanih sredstava za teško oboljelog Patrika Jaguština, te je organizirala koncert na kojem će nastupiti brojne koprivničke glazbene zvijezde.

Koncert će započeti u 19 sati, a svi prisutni moći će uživati u zvucima i plesu Miroslava i Gordane Evačić, Oldies Goldiesa, RHS Coolektiva, BPS 300, Praline & Fast food, Kvarteta A capella, Zgubidana, Plesnog studia Jump te Plesnog centra Ritam, ali i vrtićaraca iz Tratinčice te mnogih drugih.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl koštat će simboličnih 15 kuna, a sav prihod od istih, te od pića koje će se također prodavati, ide isključivo za potrebe Patrikova liječenja i njegovu terapiju.

Napomenimo kako svi učesnici i tehničko osoblje ovaj event organiziraju bez honorara, a osim spomenutih medijskih kuća, ovaj događaj podržavaju i Grad Koprivnica, Trg d.o.o., Carlsberg i ZAMP.

Patrik Jaguštin petogodišnji je polaznik koprivničkog dječjeg vrtića Tratinčica, skupine Miceki. Prije godinu dana dijagnosticirana mu je rijetka i neizlječiva “Perthesova bolest”, kojoj je uzrok prekid cirkulacije u glavi bedrene kosti, u blizini zgloba kuka. Mali Patrik od tada više ne ide u vrtić, već cijelo vrijeme provodi na kućnom liječenju ili u bolnici na terapijama i operacijama. Kreće se otežano, uz pomoć štaka te više nije u mogućnosti kretati se poput njegovih vršnjaka.

Na kraju napomenimo kako se novac za malenog Patrika može donirati i na žiro-račun Podravske banke „Za Patrika“: 32000177834.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Neviđeno

Podravski prevarant morao u zatvor pa si izbio sedam zubi, dobio je odgodu na tri mjeseca!

Jedan je podravski prevarant sa šireg ludbreškog područja morao na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od godinu dana. No,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×