12.4 C
Koprivnica
Petak, 12. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SLUŽBENE UPUTE

HZJZ objavio detaljne upute za pisanje mature, nošenje zaštitne maske neće biti nužno
H

Državnoj maturi moći će pristupiti samo učenici bez dobro poznatih simptoma, s time da bi prije no što krenu s rješavanjem valjalo u vlastitome domu izmjeriti temperaturu.

Ne propustite

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je detaljne preporuke za provođenje obveznih ispita ljetnoga roka državne mature koji će se pisati u lipnju.

Između ostaloga, HZJZ preporučuje odvajanje pisanja A i B razine ispita te pisanje jednoga većega ispita dnevno kako bi se provele higijenske mjere. Državnoj maturi moći će pristupiti samo učenici bez dobro poznatih simptoma, s time da bi prije no što krenu s rješavanjem valjalo u vlastitome domu izmjeriti temperaturu, a dolazak organizirati tako da ne nastaju veće skupine. Usto će se ispunjavati i prikupljati odgovarajuće izjave kako bi se uopće ušlo u ustanovu.

Nošenje maski neće biti nužno, dok će nakon ispita uslijediti detaljno čišćenje i dezinficiranje prostorija. Detaljne upute možete pronaći ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rasinjski ljepotan

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi dvorac Inkey, bit će to pravi turistički biser sjevera Hrvatske

Mnogo je bilo skeptika kad je Županija kupila derutni dvorac Inkey u Rasinji za 60-ak tisuća eura. Ova se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×