20.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

I Koprivnički Bregi dobit će sportsku dvoranu
I

Ne propustite

U Koprivničkim Bregima pred završetkom je prva faza izgradnje školske sportske dvorane pri osnovnoj školi. Dvorana neto površine 719  četvornih metara zadovoljit će potrebe škole za izvođenjem nastave tjelesne i zdravstvene kulture, a u poslijepodnevnim i večernjim satima koristit će je općinski sportski klubovi.

Ukupna vrijednost investicije koja uključuje projektiranje, izgradnju, nadzor radova i opremanje dvorane procijenjena je na 6,1 milijuna kuna, a s poduzećem Gratit iz Virja ugovorena je prva faza izgradnje – ‘do pod krov’ – u iznosu od 2.731.049,69 kn. Nadzor nad radovima provodi poduzeće Studio HM iz Đurđevca, a projektnu dokumentaciju izradilo je koprivničko poduzeće Abra.

Prvu fazu izgradnje financiraju Koprivničko-križevačka županija u iznosu od 1.954.000 kn i Općina Koprivnički Bregi u iznosu od 825.000 kn. Budući da se bliži završetak prve faze izgradnje, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren sa suradnicima u petakće posjetiti  gradilište dvorane u Bregima, priopćeno je iz Koprivničko-križevačke županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Projekt škole za afriku

FOTO/VIDEO Osnovna škola Braća Radić dobila plaketu i priznanje UNICEF-a, Grgac: Ponosan sam na sve učenike, roditelje i djelatnike

Osnovnoj školi Braća Radić danas je svečano uručena plaketa i priznanje povodom 15 godina sudjelovanja u UNICEF-ovom projektu Škole...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×