I Koprivnički Bregi dobit će sportsku dvoranu

14:52h
0
bregi m

U Koprivničkim Bregima pred završetkom je prva faza izgradnje školske sportske dvorane pri osnovnoj školi. Dvorana neto površine 719  četvornih metara zadovoljit će potrebe škole za izvođenjem nastave tjelesne i zdravstvene kulture, a u poslijepodnevnim i večernjim satima koristit će je općinski sportski klubovi.

Ukupna vrijednost investicije koja uključuje projektiranje, izgradnju, nadzor radova i opremanje dvorane procijenjena je na 6,1 milijuna kuna, a s poduzećem Gratit iz Virja ugovorena je prva faza izgradnje – ‘do pod krov’ – u iznosu od 2.731.049,69 kn. Nadzor nad radovima provodi poduzeće Studio HM iz Đurđevca, a projektnu dokumentaciju izradilo je koprivničko poduzeće Abra.

Prvu fazu izgradnje financiraju Koprivničko-križevačka županija u iznosu od 1.954.000 kn i Općina Koprivnički Bregi u iznosu od 825.000 kn. Budući da se bliži završetak prve faze izgradnje, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren sa suradnicima u petakće posjetiti  gradilište dvorane u Bregima, priopćeno je iz Koprivničko-križevačke županije.