I ove godine manifestacija “Vidimo se na paviljonu”

11:00h
0
Gradski paviljon

I ove godine ćete moći uživati u prirodi glazbi i izložbama na manifestaciji “Vidimo se na paviljonu”. Svi ste pozvani na piknik! Projekt/manifestacija  “Vidimo se na paviljonu” je namjenjena za sve ljubitelje  dobre glazbe, izložaba, performansa, skulptura, slika, fotografija itd… Naravno ovdje ćemo vas obavještavati i informirati o svim događanjima koja će se odvijati na paviljonu pod projektom “Vidimo se na paviljonu”!

O čemu se radi :

 

Projekt “Vidimo se na paviljonu” je idejni proizvod urbane kulture te povjesti u Koprivnici. Kroz projekt će se paviljonu i parku vratiti stari sjaj, ali uvelike i proširiti njegovo značenje sa raznim klasičnim i urbanim sadržajima, glazbom i umjetnošću.

Želja je probuditi lijepa sječanja iz povjesti grada te ponuditi i pokazati čime se Koprivnica može podičiti danas i što može ponuditi svojim građanima (uz gostovanja). Ovim projektom želim dati odgovor na pitanje “Zašto posjetiti Koprivnicu?”. Projekt je zamišljen kao todnevna do sedmodnevna manifestacija koja bi se održavala svaki mjesec, ukoliko bi to vrijeme dozvoljavalo. Kao mjesto događaja u prvom planu bi bio paviljon u glavnom gradskom parku uz povremeno širenje projekta na cjelu Koprivnicu.

Program projekta će sadržavati nastupe performera i glumaca, izložbe slika, fotografija i kipova, uz nastupe glazbenih sastava, KUD-ova te klasičnih i urbanih glazbenika.

prijava 2011Prijavite se na manifestaciju  *VIDIMO SE NA PAVILJONU*
-solo glazbenici (gitara, kontrabas, sax, truba, kanta itd…), bendovi, slikari, skulpturisti, obrtnici ili nešto drugo …

Predviđeni datumi su:
22.-24.04.
27.-29.05.
24.-26.06.
22.-24.07.
19.-21.08.
(i zamjenski ukoliko se odgodi zbog vermena 16.-18.09.

Web stranica:
http://vidimosenapaviljonu.webs.com/
Facebook grupa:
Vidimo se na paviljonu (napišite u tražilicu) ili klik na http://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=119569568068293

Prijave/pitanja porukama:
na profilu: http://www.facebook.com/goranpintarickc
ili e-mail: pitaric.goran@gmail.com

01

0203