PO PRVI PUT U PODRAVINI I PRIGORJU

I ovog vikenda priključite se biciklijadi Prekodravljem i obilježite svjetski dan turizma

Naša Županija ima sve predispozicije da bude cjelogodišnja turistička destinacija. Imamo predivnu prirodu, eno gastro ponudu, tradicijsko bogatstvo, vjerski i aktivni turizam

13:10h
0
dergez biciklijada
Foto: Turistička zajednica područja Dravski peski

Svjetski dan turizma obilježava se diljem svijeta 27. rujna, a po prvi put se na inicijativu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije obilježava u Podravini i Prigorju.

Cilj obilježavanja ovog važnog datuma za promociju turizma je pokazati bogatstvo i raznolikost turističke ponude na području Županije.

– Naša Županija ima sve predispozicije da bude cjelogodišnja turistička destinacija. Imamo predivnu prirodu, eno gastro ponudu, tradicijsko bogatstvo, vjerski i aktivni turizam, a najbitnije – kvalitetne manifestacije koje su prepoznate na području države, a i šire. Pozivam sugrađane da podrže ovu hvalevrijednu akciju i u njoj sudjeluju – poručio je zamjenik župana Ratimir Ljubić prilikom predstavljanja programa.

Obilježavanje je počelo prošlog vikenda biciklinijadom po Podravini kojoj je cilj bio okupiti obitelji na biciklima te na taj način promovirati obiteljsko druženje, a nastavlja se novom biciklijadom ove subote od Novačke, Otočke do Ješkova.

Detalje gdje i kad ćete moći što doživjeti pogledajte OVDJE.