16.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Alaj igram na svakake note

I ovu godinu tradicionalni koncert Folklornog ansambla Koprivnica, bit će i poseban gost, a cijena ulaznice je simbolična
I

Na svečanom koncertu, Ansambl će pjesmom i plesom dočarati raznolikost hrvatske tradicijske kulture kroz koreografije Brodskog Posavlja, Podravine i Hrvatskog zagorja

Ne propustite

Folklorni ansambl Koprivnica poziva sve zaljubljenike na godišnji koncert – Alaj igram na svakake note koji će se održati u subotu 9. prosinca 2023. s početkom u 18:30, u dvorani Domoljub.

Na svečanom koncertu, Ansambl će pjesmom i plesom dočarati raznolikost hrvatske
tradicijske kulture kroz koreografije Brodskog Posavlja, Podravine i Hrvatskog zagorja.

– Posebno nas veseli što će svoju praizvedbu imat koreografija Valpovštine, zato se pripremite za jedinstveno iskustvo uživanja u raznolikosti plesnih priča koje će oživjeti pozornicu – poručuju organizatori.

Folklorni ansambl Koprivnica
Izvor: Folklorni ansambl Koprivnica

Spomenimo i posebnog gosta Stjepana Večkovića, glazbenika i solista na tradicijskim glazbalima u Ansamblu narodnih plesova i pjesama Hrvatske – LADO, koji će dodatno obogatiti doživljaj glazbene folklorne baštine.

Svi zainteresirani ulaznice mogu preuzeti od ponedjeljka 27. studenoga po simboličnoj cijeni od 4 eura, svakog radnog dana u dvorani Domoljub od 13:00 do 17:00.

Folklorni ansambl Koprivnica
Izvor: Folklorni ansambl Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni pir

FOTO/VIDEO Marija i Franjo Pintić zajedno su pola stoljeća, otkrili su nam recept: “Ne treba biti previše dobar, treba biti i oštar”

Prije 50 godina započela je ljubav jednog križevačkog para. Marija i Franjo Pintić bračni su par koji dolazi iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×