17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

I u Koprivnici obilježen Dan antifašističke borbe, gradski i županijski čelnici položili vijence
I

Ne propustite

Vijenci i lampaši položeni su na Spomen području Danica, na Gradskom groblju “Pri Svetom Duhu” kod centralnog križa i kod groblja palih boraca, te na židovskom i na pravoslavnom groblju.

Kao i diljem cijele Hrvatske, i u Koprivnici je danas obilježen Dan antifašističke borbe. Vijenci i lampaši položeni su na Spomen području Danica, na Gradskom groblju “Pri Svetom Duhu” kod centralnog križa i kod groblja palih boraca, te na židovskom i na pravoslavnom groblju.

Delegacija na obilježavanju Dana antifašističke borbe u Koprivnici je obišla nekoliko lokacija // Grad KoprivnicaDelegaciju Grada Koprivnice činili su zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić i vijećnici Gradskog vijeća Aldijana Matić, Anica Desnica, Željko Vugrinec, Darko Tetec i Miljenko Flajs.

Obilježavanju su prisustvovali i predstavnici Koprivničko-križevačke županije – dožupan Ivan Pal, predstavnici Županijske skupštine Marinko Bagarić i Irena Jagarinec Ištvanović, ispred Saveza antifašističkih boraca Ivan Povijač, Vinko Zember, Stjepan Henezi, te predstavnica Židovske općine Koprivnica dr. Sanja Švarc Janjanin.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×