I u Koprivnici obilježen Dan antifašističke borbe, gradski i županijski čelnici položili vijence

13:36h
0
Na Danici su vijenac položili koprivnički dogradonačelnik Mišel Jakšić (SDP) i dožupan Ivan Pal (HSS) // Grad Korivnica

Vijenci i lampaši položeni su na Spomen području Danica, na Gradskom groblju “Pri Svetom Duhu” kod centralnog križa i kod groblja palih boraca, te na židovskom i na pravoslavnom groblju.

Kao i diljem cijele Hrvatske, i u Koprivnici je danas obilježen Dan antifašističke borbe. Vijenci i lampaši položeni su na Spomen području Danica, na Gradskom groblju “Pri Svetom Duhu” kod centralnog križa i kod groblja palih boraca, te na židovskom i na pravoslavnom groblju.

Delegacija na obilježavanju Dana antifašističke borbe u Koprivnici je obišla nekoliko lokacija // Grad KoprivnicaDelegaciju Grada Koprivnice činili su zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić i vijećnici Gradskog vijeća Aldijana Matić, Anica Desnica, Željko Vugrinec, Darko Tetec i Miljenko Flajs.

Obilježavanju su prisustvovali i predstavnici Koprivničko-križevačke županije – dožupan Ivan Pal, predstavnici Županijske skupštine Marinko Bagarić i Irena Jagarinec Ištvanović, ispred Saveza antifašističkih boraca Ivan Povijač, Vinko Zember, Stjepan Henezi, te predstavnica Židovske općine Koprivnica dr. Sanja Švarc Janjanin.