borba

Iako je zatišje u savezu, neslužbeno se zna kad bi se trebala vratiti Treća HNL Sjever, ali i druge lige

Nacionalni Stožer civilne zaštite od ponedjeljka bi trebao donijeti novi set popuštajućih mjera i svi se nadaju da će od prvog dana ožujka biti dopušten nastavak nogometnih prvenstava. 

12:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Vikend koji je pred nama trebao je označavati početak proljetnog dijela Treće HNL Sjever, odnosno odigravanje tri zaostale utakmice, no s obzirom da nacionalni Stožer još nije dozvolio odigravanje utakmica, na to će se još malo pričekati.

Planiralo je bio odigrati tri zaostale utakmice, na travnjaku su se trebali sastati Rudar iz Murskog Središća i Mladost iz Ždralova, virovski Podravac i varaždinski Varteks, te Bjelovar i ludbreška Podravina. Online plenum klubova je u ponedjeljak u 18 sati a neslužbeno smo doznali kako se utakmice neće igrati ovaj vikend, već su sve tri tekme prebačene na iduću srijedu.

Nacionalni Stožer civilne zaštite od ponedjeljka bi trebao donijeti novi set popuštajućih mjera i svi se nadaju da će od prvog dana ožujka biti dopušten nastavak nogometnih prvenstava. Upravo je nešto takvog najavio premijer Plenković na današnjoj sjednici Vlade, no čekaju se detalji odluke.

Sljedeći vikend, 6. i 7. ožujka, trebao bi biti službeno prvi u kojem će se odigrati prvo proljetno kolo Treće HNL Sjever. Podsjetimo, vodeća je ždralovska Mladost koja ‘puca’ na Drugu HNL, prati ih križevački Radnik, dok je Virje zadnje s jednim bodom, sedam manje od sljedećeg đurđevačkog Graničara.