25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nagrađeni najbolji učenici

Ida Geto: Najbolja nagrada je kada vidiš da si uspio, bilo je uspona i padova, ali sve je lakše uz profesoricu i prijatelje
I

Ova dvorana svake je godine pretijesna za sve vas. Naše škole su prepoznatljive u našoj županiji, ali i u Hrvatskoj pa i van granica naše domovine, rekao je Ratimir Ljubić.

Ne propustite

Najbolje učenike u Koprivničko-križevačkoj županiji, koji su ostvarili odlične rezultate na državnim natjecanjima, danas su već tradicionalno nagradili župan Darko Koren i njegovi suradnici.

U školskoj 2016./17 godini u Koprivničko-križevačkoj županiji provedeno je dvadeset šest županijskih natjecanja u znanju i dvanaest sportskih natjecanja. Na natjecanjima je sudjelovao 1921 učenik i 470 mentora.

Među njima je bila i 13-godišnja Ida Geto, učenica škole Fortunat Pintarić, koja se natjecala u plesu.

– Na regionalnom natjecanju osvojila sam prvu nagradu, a na državnom sam osvojila drugu nagradu. Puno sam radila, bilo je i uspona i padova, ali je uvijek tu podrška profesorice i prijatelja pa je lakše uspjeti – rekla nam je Ida.

Priznala je da joj i ova nagrada Županije mnogo znači, no ipak ju najviše veseli nešto drugo.

– Najbolja nagrada je dok vidiš da si uspio, to je veliki poticaj, i naravno da ću nastaviti plesati – kaže Ida.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić istaknuo je da je ovo dokaz kako se u našim školama dobro i kvalitetno radi.

– Ova dvorana svake je godine pretijesna za sve vas. Naše škole su prepoznatljive u našoj županiji, ali i u Hrvatskoj pa i van granica naše domovine. To je sigurno zasluga vas učenika, vaših mentora, ali i ravnatelja. Vi ste najbolji od najboljih, biti prvi, drugi ili treći u Hrvatskoj nije lako, treba puno vremena, truda i odricanja – poručio je Ljubić.

Župan Darko Koren izrazio je zadovoljstvo rezultatima i ovom tradicijom nagrađivanja, za koju želi da se nastavi još dugo.

– Ove godine imamo 50-ak učenika, 10-ak ekipa i 40 mentora. Izdvojili smo za tu namjenu 130 tisuća kuna kao mali znak pažnje i čestitku svima koji su ovdje. Svakoj županiji, osim uspjeha u gospodarstvu, sportu i drugim disciplinama, važno je i da mladi pokažu ono što znaju, oni su i predstavnici ove županije diljem Hrvatske na raznim natjecanjima – rekao je župan.

Prvo mjesto za učenike u pojedinačnoj konkurenciji osvojilo je 16 učenika, drugo mjesto za učenike u pojedinačnoj konkurenciji 15 učenika, treće mjesto za učenike u pojedinačnoj konkurenciji 19 učenika, prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji 4 ekipe, drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji 3 ekipe, treće mjesto u ekipnoj konkurenciji 3 ekipe te je 40 nagrađenih mentora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zgodna izložba

FOTO Podravci u Ferdinandovcu pokazali konje i zaprege, svi oduševljeni plemenitim životinjama

Na sajmištu u Ferdinandovcu održana je zanimljiva izložba konja i konjskih zaprega u organizaciji Županijske Udruge uzgajivača hrvatskog posavca...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×