15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Naj sportaš Križevaca

Ida Šimunić i Dražen Kogl najbolji su križevački sportaši, a dominiraju obarači ruku, strijelci i atletičari
I

Najuspješnijom sportašicom u 2017. godini proglašena je Ida Šimunčić iz Atletskog kluba Križevci, a najuspješnijim sportašem proglašen je Dražen Kogl iz Kluba za obaranje ruke Tigar.

Ne propustite

I ove je godine, pod pokroviteljstvom Grada Križevaca, a u organizaciji Zajednice športskih udruga Križevci u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci održano proglašenje najboljih sportašica, sportaša, sportskih djelatnika i ekipa grada Križevaca u 2017. godini.

Okupljenoj publici i sportašima pozdravne govore uputili su predsjednik Zajednice športskih udruga Križevci Josip Šikić i gradonačelnik Mario Rajn koji je pohvalio entuzijazam svih sportaša i poželio im puno uspjeha i u 2018. godini.

Zajednica je predstavila programe u protekloj godini, a priznanja najboljima uručili sui gradonačelnik Mario Rajn i predsjednik Josip Šikić te zamjenik župana Ratimir Ljubić i tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko.

Najuspješnijim sportašem s invaliditetom proglašen je Luka Drokan iz Kluba za obaranje ruke Tigar, dok je za najuspješniju perspektivnu sportašicu proglašena Mihaela Kogl, također iz Kluba za obaranje ruke Tigar. Najuspješnijim perspektivnim sportašem proglašen je Matija Jagušić iz Streljačkog kluba Križevci 1252.

Najuspješnija sportašica u 2017. je Ida Šimunčić iz Atletskog kluba Križevci, a najuspješnijim sportašem proglašen je Dražen Kogl iz Kluba za obaranje ruke Tigar.

Ženska juniorska ekipa Atletskog kluba Križevci je primila priznanje za žensku perspektivnu ekipu Grada Križevaca, dok je najuspješnijom muškom perspektivnom ekipom Grada Križevaca proglašena juniorska ekipa Streljačkog kluba Križevci 1252.

Titula najuspješnijeg ženskog sportskog kluba Grada Križevaca u 2017. godini pripala je ženskoj ekipi Atletskog kluba Križevci dok je titula najuspješnijeg muškog sportskog kluba pripala Motociklističkom klubu Križevci.

Trenerica Ženskog rukometnog kluba Radnik, Marjana Fržović  je najuspješnija sportska trenerica u 2017. godini, a zaslužnim sportskim djelatnikom proglašen je Dragutin Salopek, NK „Viktorija“ Vojakovac.

Na kraju svečanosti, dodijeljena su i posebna priznanja za postignute rezultate u 2017. godini i to Veroniki Drljačić iz Atletskog kluba Križevci, Nevenu Kruliću iz Atletskog kluba Križevci, Domagoju Kruliću iz Streljačkog kluba Križevci 1252“ i Ženskom rukometnom klubu Radnik.

Zahvalu na dodijeljenim priznanjima u ime nagrađenih sportaša uputio je Dragutin Salopek, a za prigodan glazbeni program pobrinuli su se učenici Glazbene škole Alberta Štrige Karlo Vuk i Robin Petić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prevezen u bolnicu

Policajac na motociklu osiguravao biciklističku utrku, pao je s motora i završio u metalnoj ogradi

Još uvijek nije poznato u kakvom je stanju prometni policajac koji je osiguravao biciklističku utrku tijekom koje je pao...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×