19.8 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Gdje se opskrbiti?

Ima li kruha na benzinskim postajama? Provjerili smo možete li igdje kupiti štrucu sada kada nedjeljom ne rade dućani i pekare
I

Naime, neradne nedjelje ne obuhvaćaju prodajna mjesta u sklopu benzinskih postaja pa su neke od njih počele prodavati i kruh

Ne propustite

Nakon što je Vlada donijela zakon o neradnim nedjeljama, mnogi od nas morali su se prilagoditi činjenici da više ne možemo u trgovinu kada nam padne na pamet.

To uključuje i mnogima duboku usađenu naviku odlaska ujutro po kruh. Trgovine i pekarnice zatvorene su većinu nedjelja u godini, tako da građanima nema druge nego planirati unaprijed i opskrbiti se pekarskim proizvodima tijekom ostalih dana u tjednu.

No, neki snalažljivi poduzetnici pronašli su način kako iskoristiti priliku koja se otvorila tim zakonom. Naime, neradne nedjelje ne obuhvaćaju prodajna mjesta u sklopu benzinskih postaja pa su neke od njih počele prodavati i kruh.

Primjerice, Kero-benz blizu Varaždina već je  završio u medijima nakon odluke da počnu nuditi svježi kruh kupcima.

S obzirom na to da potražnje za kruhom uvijek ima, odlučili smo provjeriti može li se i u Podravini i Prigorju kupiti kruh negdje na benzinskoj postaji pa smo kontaktirali tvrtke koje pokrivaju najveći broj prodajnih mjesta u našoj županiji.

Krenimo od INA-e. Kao što su nam rekli, u Koprivničko-križevačkoj županiji kruh se može kupiti na dvije lokacije, u Kolodvorskoj ulici u Koprivnici i u Križevcima u Zagrebačkoj. Te lokacije imaju Fresh Corner restorane pa zato imaju i druge srodne proizvode poput peciva, kroasana, bureka i slično, a iz INA-e ističu da su na određenim lokacijama u Hrvatskoj imali kruh i prije uvođenja neradnih nedjelja.

Petrol i Crodux također se mogu često vidjeti uz naše ceste, a oni su u listopadu 2022. postali dio iste grupacije, odnosno grupa Petrol pripojila je društvo Crodux. Dakle, što se tiče njihovih prodajnih mjesta, tamo kruha nema.

– Na benzinskim servisima u Hrvatskoj nemamo u ponudi prodaju kruha. Prodajemo pekarske proizvode kao što su croissanti, burek, sitna peciva, te sendviče, ali komadni kruh nemamo – rekli su nam iz Petrola.

Kontaktirali smo i Tifon, no do objave ovog teksta nismo dobili odgovor.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koprivnička špica

Je li ovo najcool pletena torbica koju ste vidjeli? Zgodna brineta pokazala i jedinstvene sandale

Ne znamo kako vi, ali nama je ova pletena torbica baš cool i ne sjećamo se kad smo zadnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×