15.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Jel’ tako, Zorane?

Imamo dobitnika dviju ulaznica za današnju pretpremijeru predstave ispred utvrde Stari grad u Đurđevcu
I

Predstava Kazališta Moruzgva u koprodukciji s Kazalištem Marina Držića u Dubrovniku radi se po književnom predlošku virtuoza kratkih priča, Tanje Mravak, koja je minijaturu naslova Jel’ tako, Zorane? napisala upravo za tu svrhu, stoji u opisu predstave.

Ne propustite

Gradska knjižnica Đurđevac i Turistička zajednica grada Đurđevca organiziraju pretpremijeru predstave Jel’ tako, Zorane? koja će se danas, u subotu 19. lipnja, u 20.30 sati, ususret Picokijadi održati na ljetnoj pozornici ispred utvrde Stari grad Đurđevac.

– Predstava Kazališta Moruzgva u koprodukciji s Kazalištem Marina Držića u Dubrovniku radi se po književnom predlošku virtuoza kratkih priča, Tanje Mravak, koja je minijaturu naslova Jel’ tako, Zorane? napisala upravo za tu svrhu. Priča, a tako i buduća predstava, u fokusu ima obiteljski događaj koji razotkriva njihove neuralgične točke iz prošlosti, istovremeno se ispreplećući s aktualnim događajem člana obitelji koji je nehotice izazvao sukob s osobom drugačije nacionalnosti – stoji u opisu predstave.

Portal ePodravina za sretno dobitnika/cu imao je dvije karte u sklopu igre na našoj Facebook stranici.

Dobitnik/dobitnica je Lara Mlinarić. Čestitamo!

Ulaznicu podignite na ulazu ispred utvrde, prije početka predstave.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Slavljenicima krasnih imena na Ž želimo živahan imendan!

Željko, Željana, Želimir i Željka danas slave imendan! Željko je zelena, ekskluzivna, sretna, vesela, draga i izvanredna osoba. Željana je poletna,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×