Nagradnjača

Imamo dvoje sretnika koji će pucati od smijeha uz stand-up show Gorana Vugrinca u Domu mladih

Svoje ulaznice mogu podići u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih na dan predstave!

10:30h
0

Dom mladih danas će pucati od smijeha, dolazi stand-up “Detalji” Gorana Vugrinca!

Portal ePodravina.hr i Ludens za čitatelje su pripremili dvije ulaznice, a sretnici koji će se smijati danas navečer su:

Boris Bračko
Ivana Horvat

Svoje ulaznice mogu podići u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih na dan predstave!

Novi show Gorana Vugrinca donosi priču o svakodnevici koja izgleda kao rutina svih nas, no kad malo bolje pogledamo, zapravo je prepuna duhovitih i smiješnih anegdota. U više od 100 minuta, Detalji će vas smjestiti u situacije u kojima ćete se sigurno prepoznati – od odlaska u kazalište preko problema s dragom nam tehnologijom do nezaobilaznog (ne)razumijevanja s obitelji. Materijal koji je čekao svoju priliku da zasja obuhvaća dobar dio Goranove karijere i objedinjuje unaprijeđene i nove fore. U jedno možete biti sigurni, Detalji će vas nasmijati kao i svi Goranovi nastupi do sada.

Show će se održati u atriju Doma mladih u Koprivnici u 21 sat. Izvedba će se odigrati uz poštivanje svih epidemioloških mjera na otvorenom prostoru. Cijena ulaznice je 50,00 kn (40,00 kn za umirovljenike, nezaposlene, studente i učenike, a 35,00 kn za osobe s invaliditetom). Prodajna mjesta su: Šareni dućan, Hotel Podravina, Le Petit Cafe i Ludens teatar (info@ludensteatar.hr, 097/7583367, Hrvatske državnosti 10, prvi kat).

čitam...