za savršen stil

Imamo sretnu dobitnicu Galko kožne torbice koja će uljepšati svaku odjevnu kombinaciju

GALKO, tvrtka koja danas broji više od sedamdeset zaposlenih, primjer je uspješnog poduzetništva iza kojeg se krije mnogo strasti, ljubavi i zalaganja, no ono najvažnije: iza svake torbe, novčanika, remena kriju se ljudi.

18:00h
0
Predivna crvena torbica mogla bi biti vaša

Odabrali smo sretnu dobitnicu koja je u povodu Dana žena te 25. rođendana modne kuće Galko, u suradnji portala epodravina.hr i tvrtke dobila predivnu torbu u crvenoj boji, izrađenu od visokokvalitetne kože.

Sretna dobitnica je Katarina Ljubić. Čestitamo! 

Preuzimanje nagrade dogovorite mailom na info@galko.com ili putem Facebook profila Galka.

Jednostavnost oblika odgovara svim stilovima. Nova Galko kolekcija bazira se na malim do srednjim torbama, u divnim, proljetnim bojama, uz standardnu crnu i crvenu boju koje su nosive u svakoj prilici.

U Malom Bukovcu, nedaleko Ludbrega, 1993. godine nastao je GALKO, Hrvatski brand vrhunske kvalitete.

Već 25 godina GALKO uspješno plasira dvije modne kolekcije godišnje: jesen/zima i proljeće/ljeto, koje nadopunjuje poslovnom kolekcijom i specijaliziranim, manjim, kolekcijama. Prema uzoru na vodeće svjetske brandove, kolekcije nastaju godinu dana ranije, te se predstavljaju na mnogim inozemnim sajmovima.

Jedan od njih je I.L.M. Offenbach koji okuplja tvrtke iz područja kožne industrije. Galko je na I.L.M. sajmu predstavio nadolazeću kolekciju jesen/zima (2018/2019), poslovnu kolekciju, te specijaliziranu kolekciju posebno dizajniranu za ljubitelje lova. U kolekciji jesen/zima prevladavaju manje do srednje torbe, ravnih i jednostavnih linija u standardnoj lepezi jesensko-zimskih boja. Tako se uz standardnu crnu i smeđu boju, na GALKO proizvodima našla plava i bordo, dok je pravo osvježenje kolekcije trendy ljubičasta boja.

– Univerzalni recept za uspjeh i opstanak na tržištu ne postoji. Potrebno je mnogo ljubavi prema poslu koji radite, svakodnevno se borite sa novom konkurencijom na tržištu, no ipak održavate visoku kvalitetu proizvoda. Naravno, potreban Vam je vrhunski tim suradnika koji će u koheziji postignuti uspjeh. Ljudski je faktor najbitniji, a kad njega spojite sa svime nabrojenim, dobiti ćete djelomičan recept za uspjeh na kojem svaki dan morate raditi – naglašava direktor GALKA, Božidar Ledinko, prisjećajući se početaka tvrtke, te najavljujući proslavu 25-te godišnjice tvrtke.

GALKO, tvrtka koja danas broji više od sedamdeset zaposlenih, primjer je uspješnog poduzetništva iza kojeg se krije mnogo strasti, ljubavi i zalaganja, no ono najvažnije: iza svake torbe, novčanika, remena kriju se ljudi.