materijalna šteta

INCIDENT Nakon što je prouzročio nesreću, pijani vozač ohrabren “pojačanjem” opalio šakom po licu 51-godišnjaka koji je pokupio i salvu uvreda

Protiv 36 i 33-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

09:49h
0
Ilustracija
Ilustracija // Envato Elements

Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se jučer u Svetom Ivanu Žabnom.

Naime, oko 18.25 sati, u Ulici Braće Radića 36-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,17 promila upravljao je osobnim automobilom BMW križevačke registarske oznake u smjeru Bjelovara.

Uslijed nepropisnog kretanja stražnjim djelom vozila udario je u prednji desni dio osobnog automobila Ford bjelovarske registarske oznake kojim je upravljao 51-godišnji vozač, a koji se nalazio na lijevoj prometnoj traci u punoj fazi pretjecanja BMW-a.

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nadalje, nakon prometne nesreće oko 18.30 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način od strane 36-godišnjeg vozača i 33-godišnjaka na način da je 36-godišnjak fizički napao 51-godišnjeg vozača, udarivši ga dlanom u predjelu lica te ga pokušao izvući iz vozila nakon čega ga je zajedno sa 33-godišnjakom vrijeđao raznim pogrdnim riječima, dok je 36-godišnjak nogom razbio staklo na zadnjim vratima Forda.

Potom se 51-godišnji vozač udaljio vozilom na benzinsku postaju gdje su dvojica muškaraca došli za njim te ga ponovno vrijeđali  raznim pogrdnim riječima.

Protiv 36 i 33-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.