14.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Info seminar o projektu Europske mogućnosti za ruralne žene
I

Ne propustite

Projekt pod nazivom Europske mogućnosti za ruralne žene provode CESI, K zona, Radio Kaj i Udruga žena HERA Križevci, u Zagrebačkoj, Krapinsko-zagorskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji.

Provodi se uz financijsku podršku Europske unije u okviru programa IPA INFO 2012. Cilj projekta je informirati žene iz ruralnih područja o mogućnostima koje donosi članstvo u Europskoj uniji, educirati ih o mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova te upoznati građane i građanke s utjecajem članstva u EU na njihov svakodnevni život.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane žene, poduzetnice, vlasnice OPG-a, obrtnice, članice zadruga i druge zainteresirane na info seminar gdje će moći dobiti informacije o projektu, EU fondovima te mogućnosti sudjelovanja na edukaciji o procesima pripreme i vođenja EU projekata te ostalim projektnim aktivnostima.

Info seminar za Koprivničko-križevačku županiju će se održati u petak 8. studenoga u 13 sati u Križevcima u sklopu 16. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, dvorana Ljudevita Modeca. Na seminaru će o EU fondovima govoriti Katarina Ivanković Knežević iz Ministarstva rada i mirovinskog sustava, načelnica Sektora za programiranje, praćenje i vrednovanje programa i projekata EU, bit će predstavljen projekt i prikazana dva kratka filma o uspješnim inicijativama i socijalnim zakladama kojima upravljaju žene.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×