17.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nova akademska godina

Informatiziran je sustav za upis mališana u dječji vrtić Vrapčić, evo detalja
I

Što se pak tiče ispisa iz vrtiće, zahtjev možete donijeti osobno u upravu vrtića Vrapčić minimalno 15 dana prije željenog datuma ispisa, obavezno uz prethodnu telefonsku najavu

Ne propustite

Iz općine Koprivnički Ivanec stigla je obavijest za sve roditelje i skrbnike kako će se zahtjevi za upis djece u Dječji vrtić Vrapčić za pedagošku godinu 2023./2024. primati informatiziranim sustavom za prijavu i upis djece.

Spomenuti sustav razvijen je u sklopu projekta Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove.

Svi potrebne detalje možete pronaći i u Javnoj objavi upisa, koja se nalazi OVDJE, dok se upute za roditelje koji predaju zahtjev elektroničkim putem nalaze se na ovom linku.

– Mole se roditelji i skrbnici koji će u prostoru Uprave osobno podnijeti digitalni zahtjev da obavezno prouče obrazac za inicijalni razgovor pri prijemu djeteta kako bi što racionalnije iskoristili vrijeme raspoloživo za podnošenje zahtjeva – poručili su iz Općine.

Također, bitno je napomenuti kako za upis u vrtić nije potrebno priložiti potvrdu da su roditelji, odnosno skrbnici djeteta izvršili financijske obveze prema proračunu osnivača, već će iste vrtić zatražiti od Općina osnivača nakon završetka upisnog roka.

Općine Koprivnički Ivanec, Gola, Đelekovec i Koprivnički Bregi mole sve roditelje ili skrbnike novih vrtićaraca da podmire eventualna dugovanja prema Općini.

– U dogovoru s izabranim pedijatrima s područja grada Koprivnice, obavještavamo vas da ćete liječničku potvrdu o obavljenom sistematskom pregledu djeteta dostaviti neposredno prije polaska u vrtić, pod uvjetom da ste ostvarili pravo upisa u vrti – poručili su.

Što se pak tiče ispisa iz vrtiće, zahtjev možete donijeti osobno u upravu vrtića Vrapčić minimalno 15 dana prije željenog datuma ispisa, obavezno uz prethodnu telefonsku najavu.

Sve detalje pronađite na službenoj stranici Općine ili na linku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan općine

FOTO/VIDEO Slavi se u Pitomači, svi su dobro raspoženi i predivno uređeni za svečanost u Domu kulture

Svečano je danas u Pitomači, a povod je proslava Dana općine i svečana sjednica na koju su došli brojni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×