11.5 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Intervju Josipa Bukovčana
I

Ne propustite

Evo jedne ”mlađe” slike. Snimljena je početkom osamdesetih godina, kada je Bilokalniku na čelu bio Josip Bukovčan, gospodarstvenik i političar realnih pogleda na lokalnu i širu stvarnost, odnosno, kako se to kaže, realnog pogleda na svijet. Bilokalnik je bio značajno poduzeće drvne industrije, u Koprivnici druga tvrtka po veličini iza Podravke.

Josip Bukovčan daje intervju novinaru Jovi Rojčeviću, koji je u svom novinarskom vijeku bio i urednikom Glasa Podravine, ali i dopisnik više, kako smo ih zvali, republičkih medija, ali i onih s područja bivše države.

Očito je da je i vaš  autor, kao tadašnji zaposlenik metropole, tj. novinar Informativno-poslovnog centra Vjesnika (Vjesnik i Večernji list), sudjelovao u razgovoru. To otkriva osobno vlasništvo, mali magnetofon u donjem dijelu slike.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rezime izbora

Županijski SDP analizirao izbore, Golubić: Veseli nas trend porasta naših glasova uoči sljedećih, pogotovo lokalnih izbora

SDP-ova koalicija Rijeke pravde, ako se gledaju glasovi iz Koprivničko-križevačke županije, pobjednik je s nešto više od 19.200 glasova....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×