Investicija vrijedna 27 milijuna kuna: Trg kupuje Pevec

08:49h
0
pevec
Pevec u Koprivnici // Foto: Arhiva

Trg d.o.o., tvrtka koja upravlja gradskim bazenima “Cerine”, na dražbi 11. travnja licitirati će za Pevecovu nekretninu u Koprivnici. Nakon davanja suglasnosti za zaduživanje od strane Gradskog vijeća, iz lokalne političke oporbe poletjele su otrovne strelice. Martina Golčić, direktorica Trg d.o.o., kaže kako je sve po zakonu.

U svrhu kupnje nekretnine izrađena je investicijska studija koju je odobrila Skupština Trg d.o.o. na čelu sa Vesnom Želježnjak. Donešena je i odluka o zaduživanju na 31 milijuna kuna, od čega će 27 milijuna biti uloženi u stjecanje i upravljanje novom nekretninom. Gradsko vijeće je na posljednjoj sjednici dalo Trg-u suglasnost za zaduživanje. Oporba to nije podržala zato što nigdje u materijalima nije navedeno na što će točno biti potrošeno 27 milijuna kuna, osim da se radi o nekretnini.

“Trg d.o.o. registriran je za trgovačku djelatnost i stjecanje dobiti. Mi ovom investicijom ne bi prekršili nijedan zakon ni propis.”, rekla je Martina Golčić. Napomenimo i kako Golčić nije željela potvrditi kako se radi upravo o kupovini trgovačkog robnog centra Pevec.

 

 

 

 

.