26.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Isplata drugog dijela božićnica u ožujku
I

Ne propustite

Zagreb – Premijerka Jadranka Kosor pohvalila se na današnjoj sjednici Vlade da je za njenog mandata otvoreno i zatvoreno više poglavlja u pregovorima s EU nego u prethodne četiri godine.

Vlada je donijela odluku o osnivanju Povjerenstva za koordinaciju priprema za korištenje fondova EU, a Đuro Popijač je istaknuo da će svi projekti koji će zadovoljiti uvjete moći biti kandidati za korištenje tih sredstava.

Premijerka Jadranka Kosor zatražila je reviziju svih robnih zaliha u hrvatskoj kako bi se eventualnim krađa stalo na kraj, a ostatak božićnice koja je zagarantirana kolektivnim ugovorom biti će isplaćena u ožujku.

Također, Vlada je donijela odluku da će visina naknade za koncesiju za distribuciju plina i koncesiju za izgradnju distribucijskog sustava biti između 0,5 % i 1,5 % od ostvarenog prihoda koncesionara.

Jadranka Kosor o isplati drugog dijela božićnice:

Đuro Popijač o korištenju sredstava iz fondova EU

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nadzor prometa

BRZI I PIJANI: PODRAVINA Biciklist popio ‘pola gajbe’ i razvalio se na cesti, brzi ‘Novigradec’ zapalio cestu u selu

Policija je tijekom proteklog vikenda zabilježila 151 prometni prekršaj, a kako to najčešće i biva, najviše ih je bilo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×