7.9 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dan obitelji

Ivanečki školarci natjecali se s roditeljima u raznim igrama, Glavica: Važno je raditi na vrijednostima koje nam obitelj donosi
I

Natjecali su se u poligonu, igranju graničara, skakanju u vrećama i poslastici velikih i malih, povlačenju užeta

Ne propustite

Svake se godine, druge nedjelje u svibnju, obilježava Međunarodni dan obitelji. Tim povodom na školskom dvorištu u Kunovcu održano je roditeljsko-učeničko sportsko druženje, a sve u organizacije OŠ Koprivnički Ivanec te uz pomoć profesora TZK Vinka Peharde.

Roditelji i učenici natjecali su se u poligonu, igranju graničara, skakanju u vrećama i poslastici velikih i malih, povlačenju užeta.

– Ova je aktivnost unaprijedila suradnju roditelja i Škole, te zbližila učenike i
njihove roditelje, a i nas učitelje na jedan malo drugačiji, opušten, u sportsko
natjecateljskom duhu, način. U današnje vrijeme obitelj je osobito na vjetrometini života i važno je s djecom neprestano raditi na osvješćivanju važnosti prave obitelji i onih vrijednosti koje nam obitelj donosi – poručila je učiteljica Renata Glavica.

Foto: Renata Glavica

Dodala je kako je upravo ovo druženje jedan od praktičnih načina kojima učenike poučavaju sadržajima Građanskog odgoja i obrazovanja, te im pokazuju što je djelovanje u lokalnoj zajednici, a uče ih i unaprjeđenju kvalitete života.

– Vjerujemo da će ovakvih druženja biti i više te da će na taj način roditelji i djeca unaprijediti kvalitetu provođenja slobodnoga vremena, ali i unaprijediti suradnju škole i obitelji naših učenika – zaključili se.

Foto: Renata Glavica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kulturno događanje

FOTO/VIDEO Brojni ljubitelji umjetnosti došli na otvorenje izložbe Stjepana Kečkeša u Virju, evo kako je bilo

Stjepan Kečkeš, slikar iz Virja, posebna je pojava naivnog slikarstva. To je i jedan od povoda zašto je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×