27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ivanečko srce/Održani 13.Dani cvijeća
I

Ne propustite

Udruga žena Ivanečko srce Koprivnički Ivanec tradicionalno je održala izložbu Dani cvijeća, 13.godinu zaredom.

Riječ je o izložbi cvijeća te ručnih radova mještana, koje ovo selo posebno cijeni, i ako vas put slučajno odvede u ovo prekrasno podravsko mjesto, cvijeće je prvo što ćete primijetiti na bogato uređenim okućnicama.
Manifestaciju su uveličali i župan Darko Koren, dožupan Ivan Pal, mjesne organizacije te čak 25 udruge žena s područja županije. Gosti iznenađenja bili su učenici 8. razreda Područne škole Kunovec, koji su se predstavili društvenim plesovima koje su ove godine naučili u sklopu razrednog projekta Ja sam za ples, a s nekoliko prigodnih riječi o cvijeću skupu se obratila i Elizabeta Erceg.
– Izuzetno smo zadovoljni odazivom udruga na našu manifestaciju. Ove smo godine prvi put u nju uključili i naše mlade jer na mladima svijet ostaje i oni su ti koji će je nastaviti u godinama koje su pred nama – rekla je Slavica Martinaga, predsjednica Udruge žena Ivanečko srce, dodavši kako se udruzi žena na manifestaciji priključilo i deset novih članica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret MANIFESTACIJI

PROGRAM PICOKIJADE Tri dana zabave za svačiji ukus, nastupaju Goran Bare, Željko Samardžić i Parni valjak

Picokijada, tradicionalna turistička manifestacija u Gradu Picoka – Đurđevcu, kojom se oživljava legenda o nevjerojatnoj pobjedi Đurđevčana nad Turcima,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×