Ivankovićevi i Magićevi Kinezi remizirali sa Slavenom Belupom

21:10h
0
ivankovic

100630-ivankovic-mSlaven Belupo nije uspio slomiti čvrst otpor kineskog prvoligaša Shandong Lunenga, koji je u srijedu na večer u Koprivnici nastupio u prijateljskoj međunarodnoj utakmici. Kinesku momčad vodili su hrvatski treneri Branko Ivanković i Rajko Magić.

Farmaceuti su bili bolji suparnik, posebno u prvom poluvremenu, kad su stvorili tri izgledne prilike. U prvih 45 minuta igrala je nominalno najjača postava Slavena, u nastavku su priliku dobili ostali igrači.

Već u 1. minuti iz daljine je tukao Marčić, pokraj vratiju. U 11. minuti Mujanović je izbjegao zaleđe i ibzio sam pred vratara Shandonga, koji je uspio obraniti zicer.

U 25. minuti zaprijetio je Long sa 20 metara, ali je Rodić obranio. Slavenovi napadi pojačavali su se prema kraju prvog dijela. U 36. minuti Poljak je dobro tukao iz slobodnog udarca, ali je vratar izbacio u korner. U 37. minuti Bušić je prošao po desnom boku, očekivalo se da će uposliti Mujanovića, ali je bio sebičan i Sheng se iskazao još jednom obranom.

U 40. minuti iz daljine je tukao Vojnović, kineski vratar izbacio je u korner. Iz kuta je ubacio Poljak, a Bušićev udarac glavom Cheng je obranio nogom.

U nastavku je Slaven Belupo više imao loptu u nogama, ali je „kineski zid” bio čvrst i koprivnički napadači nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti pričuvnom vrataru Shandonga.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

SLAVEN BELUPO – SHANDONG LUNENG 0:0

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Gledatelja 600. Sudac: Šimčić (Koprivnica).

SLAVEN BELUPO: Rodić – Marčić, Kokalović, Rogulj, Maras – Milardović – Papa, Vojnović, Poljak – Mujanović, Bušić (II. poluvrijeme: Nurković – Purić, Labudović, Poldrugač, Bagarić – Milardović (od 61. Šestak) – Gregurina, Jakšinić, Poljak (od 64. Bubnjić) – Poredski, Tepurić). TRENER: Mile Petković.

SHANDONG LUNENG: Cheng (od 46. Lei) – Liang (od 67. Zhe), Dong (od 46. Milenković), Carlos, Antar (od 59. Chi) – Xing Yu – Tong, Wei (od 78. Gao), Long – Peng, Zhao. TRENER: Branko Ivanković.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW