28.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Iz bakine škrinje//Pal i Sobota ugostili sudionike festivala
I

Ne propustite

U prostorijama Koprivničko-križevačke županije danas je održan svečani prijam za organizatore i sudionike 7. Međunarodnog festivala Iz bakine škrinje.

Festival se održava 12. i 13. srpnja u Đurđevcu i Koprivnici, a sudjeluju folklorne skupine iz Austrije, Albanije, Makedonije, Nigerije i Hrvatske.

Okupljene predstavnike svih sudionika pozdravio je zamjenik župana Ivan Pal te je istaknuo važnost čuvanja tradicije i brige o kulturnoj baštini. Gostima je poželio ugodan boravak u Koprivničko-križevačkoj županiji, a željama se pridružio i zamjenik župana Darko Sobota.

Predsjednik Organizacijskog odbora Krešimir Blažek istaknuo je važnost kontinuiteta festivala te velike potpore koju ova sadržajna manifestacija ima od Županije. Okupljenima su se obratili i gosti te su predstavili svoj rad i program. Svi su bili jedinstveni u tome da se osjećaju ugodno i dobrodošlo te su čestitali Hrvatskoj nedavni ulazak u Europsku uniju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vježba sustava civilne zaštite

FOTO/VIDEO Vatrogasci, hitna, policija, HGSS i mnogi drugi pokazali punu spremnost u eksploziji kotlovnice škole

Općina Koprivnički Ivanec u okviru obilježavanja Dana općine organizirala je veliku pokaznu vježbu vlastitih operativnih snaga sustava civilne zaštite. U...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×