9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Iz gradske uprave stigla isprika zbog netočnih podataka o osobnim asistentima u školama
I

Ne propustite

Iz koprivničke Gradske uprave uputili su ispriku građanima Koprivnice jer je gradonačelnica Vesna Želježnjak u petak u emisiji Gradske minute u programu Radio Drave pogriješila u iznošenju podataka o provedbi projekta osobnih asistenata u školama.

Naime, Grad Koprivnica ima indeks razvijenosti iznad 100 što znači da ne može računati na stopostotno financiranje od strane države. Gradonačelnica je, kako stoji u priopćenju “nehotice” izjavila da država sufinancira samo 10% a sam Grad mora osigurati većinskih 90% potrebnog novca.

No stvarno je obrnuto. Ako Gradu Koprivnici bude odobren projekt Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju, Grad će iz svog proračuna morati osigurati samo 10% a preostalih 90% potrebnog novca resorno Ministarstvo.

Zrinski se trg ispričava građankama i građanima zbog ove pogreške, stoji u priopćenju kojega je potpisala viša stručna suradnica za informiranje i odnose s javnošću Gordana Biondić.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dom kulture

FOTO Ljubitelji umjetnosti minijaturnog drveća došli su na svoje, pogledajte izložbu

U Domu kulture U Đurđevcu može se razgledati izložba 30 patuljastih, većinom autohtonih vrsta drveća, koje je u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×