15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Iz tiska izašao kalendar županijskih turističkih zbivanja
I

Ne propustite

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije od 2007. godine tiska kalendar manifestacija za područje Koprivničko-križevačke županije. Kalendar zbivanja za 2015. g., na 28 stranica u hrvatsko – engleskoj verziji, kojim je obuhvaćeno preko 120 manifestacija, izašao je iz tiska.

Kao i svake godine posebno su predstavljene velike manifestacije u županiji: Ribolovci svome gradu, Križevačko veliko spravišče, Picokijada, Podravski motivi, Dani plemstva, Velika Gospa u Molvama, Renesansni festival, Dan sv. Marka Križevčanina, te manifestacije koje organizira TZ KKŽ: Međunarodni folklorni festival „Iz bakine škrinje”, Velika martinjska špelancija i dobro znani projekt „Pisanica od srca”.

Kalendar se može nabaviti u turističkim zajednicama, hotelima i putničkim agencijama, a objavljen je i na web stranicama TZ KKŽ. Tiskala ga je tiskara Baltazar iz Koprivnice u nakladi od 1.200 primjeraka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×