12.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Iz tiska izašao kalendar županijskih turističkih zbivanja
I

Ne propustite

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije od 2007. godine tiska kalendar manifestacija za područje Koprivničko-križevačke županije. Kalendar zbivanja za 2015. g., na 28 stranica u hrvatsko – engleskoj verziji, kojim je obuhvaćeno preko 120 manifestacija, izašao je iz tiska.

Kao i svake godine posebno su predstavljene velike manifestacije u županiji: Ribolovci svome gradu, Križevačko veliko spravišče, Picokijada, Podravski motivi, Dani plemstva, Velika Gospa u Molvama, Renesansni festival, Dan sv. Marka Križevčanina, te manifestacije koje organizira TZ KKŽ: Međunarodni folklorni festival „Iz bakine škrinje”, Velika martinjska špelancija i dobro znani projekt „Pisanica od srca”.

Kalendar se može nabaviti u turističkim zajednicama, hotelima i putničkim agencijama, a objavljen je i na web stranicama TZ KKŽ. Tiskala ga je tiskara Baltazar iz Koprivnice u nakladi od 1.200 primjeraka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prijevremeno glasovanje

Mladen Kešer ponovno na vrhu Kalnika, na izbore izašlo 67,98 posto birača

Mještani Kalnika danas su izašli na prijevremene izbore, a birali su između dva kandidata, nezavisne Olinke Gjigaš, ujedno i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti