Mreža nezavisnih lista

Izabrano vodstvo ogranka Gornja Rijeka, predsjednik postao Ivica Srbljinović

Bavit ću se istinskim vođenjem i stvaranjem uvjeta da općina bude uspješna, a njeni žitelji zadovoljni, izjavio je Srbljinović koji je okupljenima iznio ciljeve i plan za nadolazeće lokalne izbore.

09:13h
0
Ivica Srbljinović // Foto: Mreža nezavisnih lista

U nedjelju je održana osnivačka sjednica ogranka Gornja Rijeka Mreže nezavisnih lista. Na sjednici su prisustvovali predsjednik stranke Darko Koren, povjerenici susjednih općina i Križevaca te mnogi članovi i simpatizeri stranke iz područja općine Gornja Rijeka.

Vodstvo ogranka Gornja Rijeka izabrano je jednoglasno. Tako je za predsjednika izabran Ivica Srbljinović, za potpredsjednike Tihomir Šikač i Zdravko Valjak, a za tajnicu Martina Horvat. Također, u predsjednistvo su izabrani Ivica Truščec, Dragutin Srbljinović, Stjepan Šomođi, Franjo Belani i Valent Šatvar.

– Vjerujem da će mještani općine Gornja Rijeka prepoznati kvalitete i iskustvo koje sam stekao dosadašnjim radom. Bavit ću se istinskim vođenjem i stvaranjem uvjeta da općina bude uspješna, a njeni žitelji zadovoljni – izjavio je Srbljinović koji je okupljenima iznio ciljeve i plan za nadolazeće lokalne izbore.

Predsjednik stranke i župan Darko Koren naglasio je da vjeruje u vrlo dobar rezultat na području općine Gornja Rijeka, ali i ostvarenje postavljenih ciljeva na županijskoj razini, a posebno je istaknuo zadovoljstvo pristupanja mnogo mladih članova na području općine.

čitam...