23.5 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Izašlo četvrto izdanje električnog časopisa NATREG
I

Ne propustite

U sklopu projekta NATREG izašlo je četvrto izdanje elektroničkog časopisa NATREG (NATREG newsletter) koje je i pretposljednje izdanje tog časopisa.

Časopis prati sva zbivanja u sklopu projekta, a u ovom broju možete pročitati članak dr.sc. Jasenke Kranjčević iz Instituta za turizam o studiji “Prirodna resursna osnova i razvoj turizma u Regionalnom parku Mura-Drava u Koprivničko-križevačkoj županiji”, te o trening radionicama NATREG projekta koje su održane u Đurđevcu za predstavnike jedinica lokalne samouprave, nevladinih ekoloških udruga i ekoloških službi tvrtki s područja Koprivničko-križevačke županije te za predstavnike Javnih ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima i Zavoda za prostorno uređenje susjednih županija.

 

U ovom četvrtom broju časopisa predstavljeni su Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Koprivničko-križevačke županije i Zavod za prostorno uređenje Koprivničko-križevačke županije kao partneri projekta iz Hrvatske. Osim navedenog u časopisu možete pročitati i ostale zanimljive članke.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Mještani ogorčeni

Općina na nogama: Ne želimo smrad kompostane u svojim domovima, slat ćemo inspekcije da zaustavimo projekt

Vijest da će se u Imbriovcu, mjestu u općini Đelekovec, graditi nova kompostana na mjestu već postojeće, no s...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×