15.9 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Izbor najboljih “Engleza” u županiji
I

Ne propustite

U utorak 26.veljače naša škola bila je domaćin najboljim „Englezima” Koprivničko-križevačke županije na ovogodišnjem županijskom natjecanju. Nakon kratkog prigodnog programa koji su pripremili pjevački zbor, instrumentalni sastav i ritmička grupa škole, učenici osmih te drugih i četvrtih razreda gimnazije i srednjih škola odmjerili su znanje u poznavanju ovog svjetskog jezika.

Učenici su pokazali zavidno znanje, a nijanse su odlučivale pobjednika.

U kategoriji osmih razreda čestitke idu Nevenu Jakopčiću iz OŠ Ljudevita Modeca Križevci za osvojeno prvo mjesto, Ani Kamber iz OŠ „Prof. Blaž Mađer” Novigrad Podravski za drugo i Dunji Dujmić iz OŠ „Antun Nemčić Gostovinski za osvojeno treće mjesto.

Najtjesnije je bilo u kategoriji drugih razreda gimnazije gdje po dvoje učenika dijeli tri prva mjesta. Stoga čestitamo Luki Greguru iz Gimnazije „Fran Galović Koprivnica kao i  Klari Kolar iz Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac za osvojeno prvo mjesto, Luki Klinčiću iz Gimnazije „Fran Galović Koprivnica i Ivani Markulin iz Gimnazije „Fran Galović Koprivnica za osvojeno drugo mjesto te Toniju Matiševu iz Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac Miranu Tuku iz Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog Križevci za osvojeno treće mjesto.

I srednjoškolci su odmjerili snage pa je tako u kategoriji drugih razreda srednje škole Damian Srša iz Srednje škole Koprivnica osvojio je prvo mjesto, Marko Zbodulja iz Srednje škole Koprivnica drugo, a David Slaviček iz Strukovne škole Đurđevac treće mjesto.

Dok je kod četvrtih razreda srednje škole Monika Belec iz Srednje škole Koprivnica osvojila prvo mjesto, Fran Šestak iz Srednje škole Koprivnica drugo te Marko Barčanec iz Obrtničke škole Koprivnica treće mjesto.

Čestitamo vam!

Svi sudionici natjecanja na dar su dobili straničnik čiji je motiv djelo učenice naše škole nagrađen s 3. nagradom u Šibeniku na natječaju likovnih radova na temu kulturne baštine i prigodnim stihovima o dragom nam našem KAJ koje potpisuje jedan naš učitelj, ljubitelj lijepe riječi.

Najuspješniji učenici u svakoj kategoriji nagrađeni su i knjigama koje će ih potaknuti na daljnje učenje engleskog jezika.

Najboljima držimo palčeve za što skoriji poziv na državno natjecanje.

S obzirom da u županiji sudjeluje zavidan broj učenika na školskom natjecanju u svakoj od kategorija, sam dolazak na županijsko natjecanje znak je da su najbolji pa im, definitivno, treba svima čestitati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na florijanskom trgu

FOTO/VIDEO Svečanim polaganjem vijenaca za sve stradale u Domovinskom ratu obilježen Dan državnosti

Povodom Dana državnosti, koji se obilježava sutra, 30. svibnja, kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×