16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NAIVNA UMJETNOST NA JEDNOM MJESTU

Izložba đurđevačkog muzeja “Odbljesci izvorne umjetnosti” okuplja 34 autora, a što vam sve nudi moći ćete razgledati već od subote
I

Izložba "Odbljesci izvorne umjetnosti"  bit će otvorena 21. prosinca u 19 sati u Muzeju Grada Đurđevca, moći ćete ju razgledati do 31. ožujka 2020. godine.

Ne propustite

Muzej Grada Đurđevca uskoro će otvoriti svoje galerijske prostore velikoj izložbi naivnih umjetnika. Riječ je o izložbi imena “Odbljesci izvorne umjetnosti” koja je izložbeni projekt Grada Đurđevca i Muzeja Grada Đurđevca.

Na izložbi će biti prikazano 113 djela od ukupno 34 autora naivnog likovnog izričaja. Djela izdvojena iz zbirke fundusa muzeja upotpunjena su djelima iz privatnih zbirki i kolekcija, te Galerije Batinske, stavljajući umjetnike iz podravskog kraja na jedno mjesto.

– Mjesto je to susreta velikih umjetnika čija djela nalazimo u svjetskim muzejima i galerijama, ali i onih koji su ostali vrijedno stvarati u svojoj maloj lokalnoj zajednici. Ova je izložba revijalnog karaktera, s obzirom na djela koja ocrtavaju hrvatsku umjetnost građenu na temeljima izvornosti – poručili su organizatori.

Spomenimo, izložba “Odbljesci izvorne umjetnosti”  bit će otvorena 21. prosinca u 19 sati u Muzeju Grada Đurđevca, moći ćete ju razgledati do 31. ožujka 2020. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×