17.9 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Izložba fotografija Igora Kuduza u subotu u AK galeriji
I

Ne propustite

U subotu 29. studenoga u 20 sati u prostorima AK galerije (bivša vojarna, kod vrtića) otvara se izložba fotografija Igora Kuduza pod nazivom ” Anonymous, stolen but not forgotten”. Riječ je o fotografijama koje autor prvi puta izlaže kao kompletnu seriju, a tema portreta anonimnih suputnika nastavak je Kuduzove preokupacije bilježenja slučajnih prizora na koje nailazi u svakodnevnom životu.

Igor Kuduz rođen je u Zagrebu 1967. Godine 1995. diplomirao je na grafičkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. U svom radu većinom koristi crtež, video i fotografiju.

Od 1995. vodi uspješan studio za vizualne komunikacije specijaliziran za izdavačke i izložbene projekte. Od 2013. predavač na Sveučilištu Sjever, Odjel za medijski dizajn, Koprivnica.

Jedan je od osnivača Instituta za suvremenu umjetnost., član Stručnog savjeta Hrvatskog fotosaveza, član Upravnog odbora Hrvatskog dizajnerskog društva. Realizirao je i niz kustoskih koncepcija. Živi i radi u Zagrebu.

Izložba ostaje otvorena cijeli tjedan, do 6. prosinca, od 16 do 18 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Otišao bez pozdrava

JESTE LI GA VIDJELI U Podravini nestao mladić Luka, policija moli sve koji nešto znaju da odmah jave!

Mladić (20) nestao je još 18. svibnja i policija moli sve koji znaju bilo kakvu informaciju o njemu neka...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×